OPĆINA SVETI ILIJA

Vrijeme danas: °

Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima koji se školuju na visokim učilištima za akademsku godinu 2019./2020.

Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima s područja Općine Sveti Ilija koji se školuju na visokim učilištima za akademsku...

Projekt širokopojasne optičke infrastrukture!

Projekt širokopojasne optičke infrastrukture! Potrebne informacije nalaze su u letku u privitku! Za realizaciju ovog projekta...

Dobrodošli na internet stranice Općine Sveti Ilija

Pratite novosti, projekte i natječaje koje provodi Općina Sveti Ilija. Informirajte se o poticajima i projektima koje smo pripremili za vas, uključite se u javne rasprave i šaljite nam vaše prijedloge kako bi zajedničkim snagama doprinijeli napretku naše općine.

PROČITAJ VIŠE
NATRAG NA VIJESTI
Općina Sveti Ilija27.12.2018

MJERE POTICANJA UREĐENJA NEKRETNINA NA PODRUČJU OPĆINE SVETI ILIJA!

Na prijedlog načelnika, Općinsko vijeće Općine Sveti Ilija donijelo je 26. travnja 2018. godine Odluku o mjerama poticaja za uređenje nekretnina na području Općine. Kroz ovu mjeru svi koji ostvare uvjete propisane natječajem (kojeg donosimo u nastavku) ostvarit će bespovratnu potporu Općine u iznosu od 25.000,00 kuna prilikom kupnje starih kuća odnosno 15.000,00 kuna za kupnju građevinskog zemljišta. Osnovni cilj ove mjere je pomoći mladim obiteljima u rješavanju stambenog pitanja, revitalizirati stare i napuštene kuće te smanjiti broj zapuštenih i neiskorištenih građevinskih zemljišta. Za provedbu ove mjere u proračunu za 2019. godinu osigurana su sredstva u iznosu od 170.000,00 kuna.

Odluka i natječaj:

Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o mjerama poticaja za uređenje nekretnina na području Općine Sveti Ilija

Odluka-o-mjerama-poticanja-za-uređenje-nekretnina

Izmjene i dopune Natječaja-za-dodjelu-poticaja-za-uređenje-nekretnina-u-2019.-godini_Općina-Sveti-Ilija-2

Natječaj za dodjelu poticaja za uređenje nekretnina u 2019. godini

Dokumentacija:

Prijava na natjecaj za poticaje za nekretnine-2019

Izjava_korisnika