OPĆINA SVETI ILIJA

Vrijeme danas: °

Božićnica za redovne i nezaposlene izvanredne studente s područja Općine Sveti Ilija!

Općina Sveti Ilija u 2020. godini nastavlja s tradicijom isplate božićnica. Pravo na božićnicu ostvaruju redovni studenti te...

Dobrodošli na internet stranice Općine Sveti Ilija

Pratite novosti, projekte i natječaje koje provodi Općina Sveti Ilija. Informirajte se o poticajima i projektima koje smo pripremili za vas, uključite se u javne rasprave i šaljite nam vaše prijedloge kako bi zajedničkim snagama doprinijeli napretku naše općine.

PROČITAJ VIŠE
NATRAG NA VIJESTI
Općina Sveti Ilija17.07.2020

Program proslave Dana Općine Sveti Ilija za 2020. godinu

Poštovani žitelji i posjetitelji Općine Sveti Ilija,

u nastavku Vam donosimo Program proslave Dana Općine Sveti Ilija za 2020. godinu.  Na programu ćete jasno vidjeti aktivnosti koje su bile planirane i koje će se održati te aktivnosti koje su odgođene zbog situacije prouzrokovane virusom COVID 19. Naime, Udruge koje djeluju na području Općine Sveti Ilija u suradnji s vodstvom Općine marljivo su tijekom proteklog razdoblja radile na izradi programa proslave koji je kao što i sami možete zaključiti trebao biti jedan od „najbogatijih“ dosad. S ciljem zaštite zdravlja i doprinosa suzbijanju epidemije koronavirusa donijeta je zajednička odluka da se određene aktivnosti odgode za neka bolja vremena. Molimo Vas da se kod sudjelovanja u aktivnostima koje će se održati ponašate maksimalno odgovorno i tako štitite svoje zdravlje i zdravlje drugih.  Ovim putem Vam zahvaljujemo na razumijevanju te se nadamo da će se uskoro steći uvjeti za nastavak društvenih aktivnosti kojima se uvelike utječe na kulturni i društveni život naše zajednice.

Skip to content