OPĆINA SVETI ILIJA

Vrijeme danas: °
NATRAG NA VIJESTI
Općina Sveti Ilija21.07.2021

e-Dječja kartica “Mudrica”

Poticajne obiteljske i populacijske mjere predstavljaju prioritet djelovanja Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, te upravo iz spomenutoga razloga jedna od njih je e-Dječja kartica – „Mudrica“ kao potpora i olakšica roditeljima i njihovoj djeci. 

E-Dječja kartica – „Mudrica“ kroz pogodnosti ili popuste na usluge ili proizvode za korisnike s djecom omogućava poboljšanje obiteljskog standarda.  Korisnici e-Dječje kartice – „Mudrice“ su svi roditelji (udomitelji i skrbnici) najmanje jednog djeteta do 18 godina života na području Republike Hrvatske te je usluga u potpunosti besplatna za korisnike.

Sudjelovanje u partnerstvu podrazumijeva osiguranje pogodnosti ili popusta za krajnje korisnike e-Dječje kartice – „Mudrice“.

U prilogu je prezentacija za partnere s najvažnijim informacijama o e-Dječjoj kartici „Mudrica“.

Sve dodatne informacije o načinu sudjelovanja i uključivanju u projekt e-Dječja kartica – „Mudrica“ možete pronaći na web stranici: https://e-djecjakartica.hr te nam se izravno obratiti na e-mail adresu: info.djecjakartica@demografijaimladi.hr.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

PRILOG:

Mudrica – prezentacija za partnere

Skip to content