OPĆINA SVETI ILIJA

Vrijeme danas: °
NATRAG NA VIJESTI
Općina Sveti Ilija30.11.2023

Božićnica za redovne i nezaposlene izvanredne studente s područja Općine Sveti Ilija!

Općina Sveti Ilija i ove će godine isplatiti božićnice studentima. Pravo na božićnicu ostvaruju redovni studenti te izvanredni studenti koji se u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vode kao nezaposleni dulje od 3 mjeseca.
Kako bi ostvarili pravo na božićnicu studenti su dužni dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Sveti Ilija popunjeni obrazac prijave, potvrdu visokog učilišta o upisu u akademsku godinu 2023./2024. ili izjavu o upisu na visoko učilište u akademskoj godini 2023./2024. (ukoliko potvrdu visokog učilišta nije moguće elektronički izvaditi), osobnu iskaznicu radi dokaza prebivališta ili elektronički zapis o prebivalištu. Izvanredni studenti dužni su uz navedeno priložiti i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o nezaposlenosti ili izjavu o nezaposlenosti (ukoliko uvjerenje nije moguće elektronički izvaditi).
Prijava se može dostaviti osobno, putem pošte ili poslati elektroničkom poštom (opcina.sveti.ilija@gmail.com) zaključno s 08. prosinca 2023. godine.
Isplata božićnice u iznosu od 60,00 eura izvršit će se 16. prosinca 2023. godine (subota) u prostorijama Centra umirovljenika, vinogradara i gospodarstvenika u Svetom Iliji, Ulica Vilima Cecelja 3, s početkom u 09:00 sati.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Prijavnica

Izjava o upisu na visoko učilište

Izjava o nezaposlenosti

 

Skip to content