OPĆINA SVETI ILIJA

Vrijeme danas: °
NATRAG NA VIJESTI
Općina Sveti Ilija01.12.2022

Božićnica za redovne i nezaposlene izvanredne studente s područja Općine Sveti Ilija!

Općina Sveti Ilija u 2022. godini nastavlja s tradicijom isplate božićnica u visini od 400,00 kuna. Pravo na božićnicu ostvaruju redovni studenti te izvanredni studenti koji se u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vode kao nezaposleni dulje od 3 mjeseca.

Kako bi ostvarili pravo na božićnicu studenti su dužni dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Sveti Ilija popunjeni obrazac prijave, potvrdu visokog učilišta o upisu u akademsku godinu 2022./2023. ili izjavu o upisu na visoko učilište u akademskoj godini 2022./2023. (ukoliko potvrdu visokog učilišta nije moguće elektronički izvaditi), osobnu iskaznicu radi dokaza prebivališta ili elektronički zapis o prebivalištu. Izvanredni studenti dužni su uz navedeno priložiti i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o nezaposlenosti ili izjavu o nezaposlenosti (ukoliko uvjerenje nije moguće elektronički izvaditi).

Prijava se može dostaviti osobno, putem pošte ili poslati elektroničkom poštom (opcina.sveti.ilija@gmail.com) zaključno s 09. prosinca 2022. godine.

Isplata božićnice izvršiti će se 17. prosinca 2022. godine (subota) u prostorijama Društvenog doma u Beletincu s početkom u 09:00 sati.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Prijavnica za dobivanje jednokratne novčane pomoći

Izjava o upisu na visoko učilište

Izjava o nezaposlenosti

Skip to content