OPĆINA SVETI ILIJA

Vrijeme danas: °
NATRAG NA VIJESTI
Općina Sveti Ilija30.11.2021

Božićnica za redovne i nezaposlene izvanredne studente s područja Općine Sveti Ilija!

Općina Sveti Ilija u 2021. godini nastavlja s tradicijom isplate božićnica u visini od 400,00 kuna. Pravo na božićnicu ostvaruju redovni studenti te izvanredni studenti koji se u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vode kao nezaposleni dulje od 3 mjeseca.

Kako bi ostvarili pravo na božićnicu studenti su dužni dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Sveti Ilija popunjeni obrazac prijave, potvrdu visokog učilišta o upisu u akademsku godinu 2021./2022. ili izjavu o upisu na visoko učilište u akademskoj godini 2021./2022. (ukoliko potvrdu visokog učilišta nije moguće elektronički izvaditi), osobnu iskaznicu radi dokaza prebivališta ili elektronički zapis o prebivalištu. Izvanredni studenti dužni su uz navedeno priložiti i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o nezaposlenosti ili izjavu o nezaposlenosti (ukoliko uvjerenje nije moguće elektronički izvaditi).

Prijava se može dostaviti osobno (ubaciti u sandučić koji je postavljen na stepeništu općinske zgrade) ili poslati elektroničkom poštom (opcina.sveti.ilija@gmail.com) zaključno s 08. prosinca 2021. godine. O terminu isplate božićnica studenti će biti naknadno obaviješteni putem službene internetske stranice Općine Sveti Ilija.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Prijavnica za dobivanje jednokratne novačane pomoći – word

Izjava o upisu na visoko učilište – word

Izjava o nezaposlenosti – word

 

Prijavnica za dobivanje jednokratne novačane pomoći – pdf

Izjava o upisu na visoko učilište – pdf

Izjava o nezaposlenosti – pdf

Skip to content