OPĆINA SVETI ILIJA

Vrijeme danas: °

Božićnica za redovne i nezaposlene izvanredne studente s područja Općine Sveti Ilija!

Općina Sveti Ilija u 2020. godini nastavlja s tradicijom isplate božićnica. Pravo na božićnicu ostvaruju redovni studenti te...

Dobrodošli na internet stranice Općine Sveti Ilija

Pratite novosti, projekte i natječaje koje provodi Općina Sveti Ilija. Informirajte se o poticajima i projektima koje smo pripremili za vas, uključite se u javne rasprave i šaljite nam vaše prijedloge kako bi zajedničkim snagama doprinijeli napretku naše općine.

PROČITAJ VIŠE
NATRAG NA VIJESTI
Općina Sveti Ilija29.10.2020

Obavijest!

U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem – Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin, Općina Sveti Ilija provodi projekt u sklopu programa Zaželi 2: Nauči i pruži potporu u lokalnoj zajednici 2, UP.02.1.1.13.0235. S obzirom na veliki interes korisnika s područja Općine Sveti Ilija javila se potreba za zapošljavanjem još jedne gerontodomaćice. Sve ženske osobe s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem zainteresirane za obavljanje poslova gerontodomaćice na području Općine Sveti Ilija mogu se javiti u Gradsko društvo Crvenog Križa Varaždin, Trg Matije Gupca 3, 42 000 Varaždin radnim danom od 8 do 14 sati ili na broj 042/214-496.

Skip to content