OPĆINA SVETI ILIJA

Vrijeme danas: °

Obavijest studentima s područja Općine Sveti Ilija

U cilju poticanja studentske izvrsnosti, Općina Sveti Ilija poziva sve studente s područja Općine koji se školuju na visokim...

Obavijest učenicima srednjih škola koji su ostvarili zapažene rezultate na natjecanjima u školskoj godini 2018./2019.

Kako bi nagradila trud, zalaganje i izvrsnost učenika srednjih škola koji su postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim...

Edukacijom i informiranjem do održivog gospodarenja otpadom

  Područje obuhvata su tri jedinice lokalne samouprave u Varaždinskoj županiji: Općina Sveti Ilija, Gornji Kneginec i Jalžabet. Na...

Dobrodošli na internet stranice Općine Sveti Ilija

Pratite novosti, projekte i natječaje koje provodi Općina Sveti Ilija. Informirajte se o poticajima i projektima koje smo pripremili za vas, uključite se u javne rasprave i šaljite nam vaše prijedloge kako bi zajedničkim snagama doprinijeli napretku naše općine.

PROČITAJ VIŠE
NATRAG NA VIJESTI
Općina Sveti Ilija13.08.2018

Obavijest o javnom uvidu i raspravi programa za gospodarenje šumama šumoposjednika gospodarske jedinice „BELETINEC – ŠĆEPANJE“

Naručitelj radova Savjetodavna služba i izvođač “Salix – Plan” d.o.o., pozivaju sve zainteresirane strane na javni uvid i javnu raspravu o prijedlogu Programa gospodarenja za šume šumoposjednika gospodarske jedinice “Beletinec – Šćepanje”.

Gospodarska jedinica “Beletinec – Šćepanje” obuhvaća katastarske općine:

  • Bela
  • Donje Makojišće
  • Kamena Gorica
  • Podevčevo
  • Remetinec
  • Šćepanje
  • Beletinec

Javni uvid u prijedlog Programa može se izvršiti u razdoblju od 16.08.2018. do 05.09.2018. godine u Kulturnom centru Ivan Rabuzin, prostorijama LAG PRIZAG,  u Novom Marofu na adresi Antuna Mihanovića 3, svakog radnog dana u vremenu od 9:00 do 12:00 sati.

Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida na gore navedenoj adresi.

Javna rasprava održati će se u četvrtak, 06. rujna 2018. godine s početkom u 10:30 sati na adresi Antuna Mihanovića 3, Novi Marof u prostorijama Kulturnog centra Ivan Rabuzin (Mala dvorana).

Predavanje organizira Hrvatska poljoprivredno – šumarska savjetodavna služba Podružnica Varaždinske županije u suradnji sa jedinicama lokalne samouprave.

Predavanje će održati ispred izvođača radova tvrtke „Salix – Plan“ d.o.o., Milan Cindrić, dipl. ing. šum., Salix – Plan d.o.o., Čalogovićeva 11, 10 010 Zagreb.

Pozivamo šumoposjednike i zainteresirane građane da se odazovu pozivu na javnu raspravu i svojim aktivnim sudjelovanjem, primjedbama i prijedlozima doprinesu što kvalitetnijem konačnom sadržaju ovog Programa gospodarenja.